Forsiden De andre bloggerne Bilder Arkiv

Arkiv måned: oktober 2011

Er det riktig å voldta?

31.okt.2011 @ 13:23 i Blogg 6 kommentarer

Annenhver mann mener en kvinne er helt eller delvis ansvarlig i å ha blitt voldtatt hvis hun flørtet åpenlyst.  For å gjøre en ting klinkende klart; For å voldta noen må man være et sykt, sykt menneske og det kan få traumatiske konsekvenser for offeret, noe som garantert ikke var offerets hensikt selv om hun for eksempel flørtet åpenlyst med de fleste grunnet et noe høyt alkoholinntak. Tydeligvis er det flere syke mennesker i denne verden enn jeg var klar over, og ja jeg sikter nå til "voldteksbølgen" som har skylt over Oslo.

Med tanke på det første du leste, kan det nesten virke som annenhver mann rettferdiggjør det å voldta, og selvfølgelig er ikke dette riktig.  

Såå.. jeg lurer på hva som foregår i hodene til 50 % av menn, men mest av alt  lurer jeg på hva som foregår i hodene på de som voldtar. Med tanke på de vodtektene som skjer på fest innad i klasser, for det er nemlig det nye, at man voldtar jenter man har gått i samme klasse som i både ti og elleve år, hva skjer oppi deres hoder da? Hvordan er det de unge blir oppdratt? Vi kan vel ikke leve i et samfunn det problemet slettes ikke er overgriperen, snarere offeret? Hvor mange ganger har en buttikkeier blitt dømt for å ha så fine varer at tyven ikke kunne holde seg unna? 
Bruker hanekam i leppene

16.okt.2011 @ 20:54 i Blogg 4 kommentarer

..Er overskriften på en av dagbladets nyheter i dag. Svenske haner avles opp for at hanekammen skal kunne brukes i folks lepper for at de skal bli større. Det er ulovlig å teste sminke og hygieneprodukter på dyr innad i EU og Sverige, men det er altså ikke forbudt å bruke deler av dyr i skjønnhetsprodukter. Spør du meg, er imidlertid dette nokså groteskt og uetisk. 

Hanene som ble brukt, ble avlet opp i 28 uker, og hadde så store hanekammer at de hang nedover øynene på dem, kom det fram i et radioprogram. De ser altså ikke ut som hanen på bildet under. 
 Jeg lurer på hva det feiler mennesker som ønsker seg en hanekam i leppa. Personlig er fjærkrek noe av det ekleste jeg vet, og jeg blir småkvalm av bare å tenke på det. 

Les mer her. 

Hva synes du om dette? Ville du ha hatt en del av en fugl i kroppen din? 

Skal du jobbe på OD-dagen?

10.okt.2011 @ 18:23 i Blogg 2 kommentarer

Denne uka er det internasjonal uke, og det er derfor bilder som dette: 

 
har begynt å dukke opp som profilbilder på diverse menneskers profiler. Det er iallefall mange av mine venner som har skifta til slike, og det går på at man ikke skal se så svart på det. 98 % av Afrikas befolkning er ikke analfabeter. Denne påstanden er feil, og slagordet er "Ikke se så svart på det".

 

For selv om det finnes elendighet i Afrika er det store forskjeller, og også mye som er bra på kontinentet. Likevel, å velge å ikke jobbe inn 400 kr for en bedre verden synes jeg personlig at er avskyelig. En dag er så lite, og 400 kr er 1/10 av en ny telefon om den koster 4000. At noen er så egoistiske at de hjertelig bruker 4000 kr på duppeditter fordi det er kult, men ikke kan oftre 4 og en halv time av livet sitt for å jobbe for at andre skal ha det bra, er rett og slett uspiselig. 

 

Skal du jobbe på OD-dagen? Hvis ikke er jeg relativt interessert i argumentene dine. 

Enda et bilde!

02.okt.2011 @ 15:23 i bilder 0 kommentarerNår du bruker skolen på å ta bilder av sånt, da er det greit å gå på skolen. 

Gruppe: Marit, Oda, Sigrid, Martha. 

  • Bioskop 17, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits