Forsiden De andre bloggerne Bilder Arkiv

Arkiv måned: mars 2012

Føler bildet sa nok

30.03.2012 @ 09:01 i Blogg 0 kommentarerSurrealisme med mening?

18.03.2012 @ 14:04 i bilder 0 kommentarer
 

Hva tenkte du da du så disse bilene? 

KONY 2012?

07.03.2012 @ 18:23 i Blogg 4 kommentarer

Første tanke: Denne videoen har florert på facebook i dag. Det er ikke uten grunn. Jeg har i grunn ikke flere ord å legge til en hva videoen viser dere, jeg råder deg bare til å se den. Og jeg må også si at jeg har all respekt for mannen som lagde denne videoen og som jobber så aktivt for det han brenner for! Beundringsverdig. Jeg står klar 20. April! Gjør du? 

Andre tanke: etter å ha lest http://visiblechildren.tumblr.com/ og http://www.observer.ug/index.php?option=com_content&view=article&id=17456%3Aupdf-in-kony-hunt-accused-of-rape-looting&catid=78%3Atopstories&Itemid=116 lurer jeg egentlig på hva som skjer. Fyren har ikke vært aktiv siden 2006 og 68 % av pengene går til lønninger og slikt? Hm..Hva skal man tro? Jeg vil i grunn tro det jeg tenkte først. Hva tror du? 

  • Bioskop 18, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits