Forsiden De andre bloggerne Bilder Arkiv

Kategori: bilder

Surrealisme med mening?

18.03.2012 @ 14:04 i bilder 0 kommentarer
 

Hva tenkte du da du så disse bilene? 

Bilder på etterskudd

12.12.2011 @ 22:48 i bilder 2 kommentarer

Mens jeg var syk, tror jeg at elevene i mediaklassen min fikk en oppgave om å ta bilder hjemme. Det virket iallefall sånn på en del blogger. Jeg har ikke tatt bildene før nå på grunn av manglende tid, siden mye gikk med til soving, men her er de altså:

 

IMG_9079

 

IMG_9078

 

IMG_8988

 

 

IMG_9088

.Legg spesielt merke til "Top Secret".

 

IMG_9003

Her er det iallefall noen bilder! Om noen kunne forklart meg ytterligere om denne oppgaven som har gått meg nokså hus forbi i kommentarfeltet, hadde jeg blitt kjempeglad! 

Smakebit fra mediaprosjektet vårt

17.11.2011 @ 17:57 i bilder 4 kommentarerJeg er på gruppe med Marit, Sigrid Elise og Helene i medieproduktet vi skal lage til 21. November. Vi skal kombinere mytiske personer, med roller som finnes i dagens samfunn. Her ser dere da huldra/hore. Jeg er ganske fornøyd med dette bildet, fordi jeg synes hun ser både ut som en hore og en hulder, mye på grunn av nettingstrømpene og halen, men det var ikke lett å kombinere dette og få henne til å se slik ut. Porten kan også symbolisere et litt forbudt område å bevege seg innenfor. Modellen er forresten søsteren min. Hva tycks? 

Enda et bilde!

02.10.2011 @ 15:23 i bilder 0 kommentarerNår du bruker skolen på å ta bilder av sånt, da er det greit å gå på skolen. 

Gruppe: Marit, Oda, Sigrid, Martha. 

Uredigert vs. redigert. vs. svart-hvitt!

29.09.2011 @ 11:45 i bilder 2 kommentarer

  I dag tok vi bilder på skolen. Hvilket bilde er din favoritt? :)

Et bilde jeg faktisk er fornøyd med:

21.03.2011 @ 21:51 i bilder 7 kommentarer

Kommenter. Kommenter. Kommenter! Tolk i vei, og kom med konstruktiv kritikk i bøtter og spann!

Ángel

23.02.2011 @ 11:43 i bilder 3 kommentarer


Dette bildet tok jeg på fotokurs og i utgangspunktet var det et mislykka bilde. Jeg testa ut lang lukkertid og ble selvfølgelig utålmodig og begynte å bevege masse på kameraet. Jeg synes imidlertid at dette skapte en ganske kul effekt som gjorde bildet veldig spesielt, og at det så litt ut som at Lisbeth var en engel.

Jeg vil gjerne høre hva du mener og hvorfor du mener det!

  • Bioskop 18, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits