Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Det tredje skoleåret på VGS er over!

10.06.2012 @ 19:15 i Blogg 0 kommentarer

Og GUD hvor deilig det er! 

Det betyr også slutten på denne mediabloggen, og mediefaget på skolen. Likevel er det et par ord jeg ønsker å si avsluttningsvis. I mediefaget har jeg lært utrolig mye om hvordan mediene fremstiller virkeligheten annerledes enn den faktisk er. Jeg har lært å legge merke til hvordan f.eks kvinner blir fremstilt i medietekster og i det hele tatt føler jeg at øynene mine er mye mer åpne nå, enn det de var før jeg begynte på videregående. Det var så mange ting jeg ikke var klar over, og det er deilig å være klar over det nå. Så takk for det! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 18, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits