Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Kunne du tenkt deg å gå på... Steiner'n?

16.04.2012 @ 10:13 i Blogg 0 kommentarer

 Denne videoen har Herman (som også sitter i fylkesstyret) og kompisen hans Gibba (som også var på elevtinget) laget om skolen de går på; Steiner'n. Det skal nevnes at de har et noe alternativt opplegg uten bøker for eksempel, og at de derfor er nødt til å lage bøkene sine selv. Alt foregår på papir og de har også et eget fag som heter eurytmi hvor de blandt annet danser solsystemet. Det sykteste av alt er at de på en eller annen mystisk måte klarer å få studiekompetanse på lik linje med de (vi) som går på allmenn. Jeg synes egentlig at Steiner'n høres veldig koselig ut, og jeg kjenner flere stykker som går der (og en som VIRKELIG skulle ønske han gikk der). Det er ikke til å komme fra at de har et litt spesielt rykte. Og ja.. også syntes jeg sangen og musikkvideoen var bra! 

Hva tror/mener du om Steiner'n? Kunne du tenkt deg å gå på Steiner'n? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 18, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits