Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

KONY 2012?

07.03.2012 @ 18:23 i Blogg 4 kommentarer

Første tanke: Denne videoen har florert på facebook i dag. Det er ikke uten grunn. Jeg har i grunn ikke flere ord å legge til en hva videoen viser dere, jeg råder deg bare til å se den. Og jeg må også si at jeg har all respekt for mannen som lagde denne videoen og som jobber så aktivt for det han brenner for! Beundringsverdig. Jeg står klar 20. April! Gjør du? 

Andre tanke: etter å ha lest http://visiblechildren.tumblr.com/ og http://www.observer.ug/index.php?option=com_content&view=article&id=17456%3Aupdf-in-kony-hunt-accused-of-rape-looting&catid=78%3Atopstories&Itemid=116 lurer jeg egentlig på hva som skjer. Fyren har ikke vært aktiv siden 2006 og 68 % av pengene går til lønninger og slikt? Hm..Hva skal man tro? Jeg vil i grunn tro det jeg tenkte først. Hva tror du? 

4 kommentarer

Postet av: Hanne c:

Enkelt og greit så holder jeg meg til det første. og jeg er egentlig ganske enig i det som blir skrevet her:

http://izabellajorgensen.wordpress.com/2012/03/07/invisible-children-visible-children/
Dato: 07.03.2012 Tid: 22:06 URL: http://alionsroad.wordpress.com/

Postet av: Sigrid U

Jeg er også ganske enig med Izabella!
Dato: 07.03.2012 Tid: 22:52 URL:

Postet av: Marit

Jeg tenker egentlig at det er viktig å stoppe dette, like vel være klar over at dette er kun ett eksempel på feks. barnesoldater. Hmm, vanskelig å si noe om?
Dato: 20.03.2012 Tid: 12:01 URL:

Postet av: Enya

Jeg tenker at det er fint at de retter fokus på Afrika og barnesoldater, og bakmennene. Jeg syntes det er bra at de har klart å få ut sin sak til så mange.

Det jeg ikke syntes er bra er å blande inn flere soldater og flere våpen i en allerede altfor blodig og rotete konflikt. Jeg syntes det ikke er greit at USA skal komme inn og "rydde opp" i et anna land sine problemer på så så lang tid, også trekke seg ut igjen. Jeg tror ikke problemet forsvinner selv om Kony forsvinner.

Jeg liker heller ikke som du skriver at så mye av pengene som kommer inn går til administrasjon. Ikke liker jeg at man må kjøpe ting som man skal henge opp for å stoppe kony.

Det er mine tanker om saken :)
Dato: 12.06.2012 Tid: 21:55 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 18, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits