Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Er høyre-epedemien et faktum?

30.jan.2012 @ 22:55 i Blogg 2 kommentarer

Å skrive en status som jeg gjorde i dag på facebook, er nok ikke det smarteste du gjør hvis du øsnker å holde deg unna oppheta diskusjoner. Gjennomgående var poltisk aktive venner kjappe på å diskutere med hverandre og noen brukte også "personangrep-hersketeknikken" og sa at jeg sank til slike lavmål som ikke var meg verdig. LOL, sier jeg. Får de lov til å mene at høyre er bra, skal jeg få lov til å mene at det er dårlig og at det er skummelt med en så massiv økning i medlemsmassen på så kort tid. Det gjelder imidlertid for ethvert parti, selv om jeg sikkert hadde stilt meg noe mindre kritisk til et parti jeg hadde støttet 100 % (jeg har imidlertid ikke tatt noe standpunkt, selv om det er noe tvilsomt at jeg stemmer høyre, Frp eller rødt). 

Bakgrunnen for statusen er, vel, det jeg velger å kalle høyreepedemien samt at unge høyre var på skolen vår i dag, og spurte folk om de ønsket seg billgere røyk og snus samt lenge skjenketider. Avholds som jeg er faller jeg ikke for slike knep og jeg synes det er uetisk å ikke argumentere med politikken deres. Høyres skolepolitikk har iallefall noen gode punkter, så jeg synes de kunne brukt disse argumentene bedre (dog, det skal nevnes at alt dette er basert på ting jeg har hørt/lest i ettertid, personlig dro jeg i eksil akkurat når unge høyre var der og kom ikke tilbake før de hadde forsvunnet over stokk og stein). 

Så, tror du at folk melder seg inn fordi de er enige i politikken? Tror du de melder seg inn fordi det er i vinden? Tror du det er en blanding, eller tror du det er noe annet? 

 

2 kommentarer

Postet av: Marit

Jeg tror mange melder seg inn i politiske partier fordi det er "kult" og fordi jeg tror mange ikke skjønner at det tar litt tid å få gjennomført enkelte saker. Like vel syns jeg det er skremmende at politiske ungdomspartier må bruke snus, røyk og alkohol for å få velgere. Men dette er bare min mening og jeg har fått høre at mange ikke er enig i det jeg mener. Men jeg tenker nok mye det samme som deg, nemlig at man burde bruke en litt mer positiv side av politikken og ikke den populistiske.
Dato: 07.feb.2012 Tid: 18:03 URL:

Postet av: Sigrid

Veldig enig!
Dato: 07.feb.2012 Tid: 21:07 URL: http://bioskop.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 18, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits