Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Fantastisk video om kvinners påtatte ubetydelighet

27.jan.2012 @ 15:54 i Blogg 2 kommentarer

Denne videoen beskriver virkelig hvor stor makt mediene har i USA, og derfor synes jeg at amerikaniseringen er litt skummel. Jeg ønsker ikke de samme forholdene som i USA her i landet. Jeg synes det er skummelt at et land som har hatt færre kvinner i regjering enn Kina, Irak, Afghanistan og Cuba, som i tillegg er et land der mediene objektiviserer kvinnen til en ekstrem grad og forteller at de ikke duger - har en økende inflytelse på den norske kulturen. Dette nekter jeg å finne meg i, med andre ord! 

Jeg ble helt betatt av denne filmen. Den er rett og slett utrolig beskrivende for situasjonen i USA som jeg helst ikke vil se snurten av i Norge, selv om jeg må innrømme at jeg allerede ser tendenser i til og med egen adferd.. Dette vil jeg ikke være med på!

2 kommentarer

Postet av: Viel

Likte videoen veldig godt, sjøl om jeg sovna etter en time.

Ordentlig tankevekker!
Dato: 30.jan.2012 Tid: 19:42 URL:

Postet av: Sigrid

Haha, personlig klarte jeg ikke å slutte å se på den! Jeg velger å skylde på at du sikkert var trøtt etter gårsdagen! ;)
Dato: 30.jan.2012 Tid: 22:56 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 18, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits