Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Blir Nora Foss utsatt for FOR mye press?

23.jan.2012 @ 21:36 i Blogg 2 kommentarer

I helgen fikk en 15-åring flest stemmer på en delfinale av MGP. Hun heter Nora Foss og deltok med denne sangen. Hun kommenterte selv da navnet hennes til sist ble ropt at at "dette er det jævligste jeg har vært med på" hvor av hun tidligere ropte "Fy faen! Fy faen!" Per Sundnes kommenterte at hun ikke måtte banne så mye fordi det tok seg fryktelig dårlig ut med tanke på at hun bare er 15. Jeg har full forståelse for all banningen. 

.. Den første tanken som slo meg var "jeg trodde man måtte være med på mgp. jr. fram til man er 16..?" hvor av jeg ble forvirret, men innså at det antagelig var OK å ha henne med siden hun stod foran meg på TV-skjermen og sang så vakkert. Det jeg lurer på, er om det egentlig er helsemessig å ha en så ung person med på MGP? Nora Foss har tidligere vært med på The Oprah Winfrey Show, og en hel del andre imponerende ting. Hun synger flott og sangen er nydelig. Hun har kanskje en sjanse i selveste ESC, også. Men, det jeg altså lurer på, er om hun kanskje, muligens er litt for ung til å takle alt presset? Press er nemlig ikke til å spøke med. 

Så.. hva mener dere? Har Nora Foss det som trengs for å vinne den norske mgp finalen og evt. hele ESC? og sist, men ikke minst.. blir Nora Foss utsatt for FOR mye press?  

XoXo Sigrid, som måtte begynne å blogge igjen fordi blogg-terminen visstnok ikke sluttet før til sommeren. 

2 kommentarer

Postet av: Viel

For all del, unner ho suksessen ho har hatt hittil, og kommer til å få. Men, jeg unner ho ikke presset og stresset som følger med. Ho er ikke ferdig på ungdomsskola enda, og har hele ungdomstida foran seg. Jeg trur det er stor fare for at ho tvinges til å vokse opp langt raskere enn ho burde... Dessverre. =/
Dato: 23.jan.2012 Tid: 22:44 URL:

Postet av: Bioskop

akkurat det tenker jeg også!
Dato: 26.jan.2012 Tid: 11:29 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 18, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits