Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

God jul!

21.des.2011 @ 13:01 i Blogg 0 kommentarer

I morgen har vi utkledningskonkuranse på skolen vår. Temaet er julefilmer og jeg vet enda ikke hvem jeg skal kle meg ut som. Å kle seg ut som hun fra "Reisen til julestjernen" hadde sikkert vært gøy.Men hvem har slike klær i skapet? 

Uansett, dette betyr at vurderingsperioden til bloggen er over så vidt jeg har forstått så med det tar jeg juleferie herfra. God jul, herlige mennesker! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 18, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits