Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Bilder på etterskudd

12.des.2011 @ 22:48 i bilder 2 kommentarer

Mens jeg var syk, tror jeg at elevene i mediaklassen min fikk en oppgave om å ta bilder hjemme. Det virket iallefall sånn på en del blogger. Jeg har ikke tatt bildene før nå på grunn av manglende tid, siden mye gikk med til soving, men her er de altså:

 

IMG_9079

 

IMG_9078

 

IMG_8988

 

 

IMG_9088

.Legg spesielt merke til "Top Secret".

 

IMG_9003

Her er det iallefall noen bilder! Om noen kunne forklart meg ytterligere om denne oppgaven som har gått meg nokså hus forbi i kommentarfeltet, hadde jeg blitt kjempeglad! 

2 kommentarer

Postet av: Marit

Tror ikke vi fikk en slik oppgave? Men bildene var kule i alle fall! Skikkelig stemning!
Dato: 18.des.2011 Tid: 20:30 URL:

Postet av: Sigrid Elise

Skikkelig pent pynta pepperkakehus!! :))
Dato: 03.jan.2012 Tid: 14:47 URL: http://sigridelise.blogspot.com

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 18, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits