Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Smakebit fra mediaprosjektet vårt

17.nov.2011 @ 17:57 i bilder 4 kommentarerJeg er på gruppe med Marit, Sigrid Elise og Helene i medieproduktet vi skal lage til 21. November. Vi skal kombinere mytiske personer, med roller som finnes i dagens samfunn. Her ser dere da huldra/hore. Jeg er ganske fornøyd med dette bildet, fordi jeg synes hun ser både ut som en hore og en hulder, mye på grunn av nettingstrømpene og halen, men det var ikke lett å kombinere dette og få henne til å se slik ut. Porten kan også symbolisere et litt forbudt område å bevege seg innenfor. Modellen er forresten søsteren min. Hva tycks? 

4 kommentarer

Postet av: Helene

Helt enig, og jeg syns også at de gamle bygninene rundt fremhever veldig at det er huldra.
Dato: 18.nov.2011 Tid: 09:21 URL: http://heeily.wordpress.com/

Postet av: Sigrid

Ja, selvfølgelig! Det var jo tanken vår med å ha det akkurat der. Det burde jeg tatt med i innlegget i grunn :L
Dato: 18.nov.2011 Tid: 09:23 URL:

Postet av: Marit

Fortsatt målløs!
Dato: 18.nov.2011 Tid: 20:52 URL:

Postet av: Lisbeth

Utrolig fint bilde ^^
Dato: 31.des.2011 Tid: 01:15 URL: http://luik.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 18, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits