Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Nytt design

06.nov.2011 @ 21:38 i Blogg 0 kommentarer

Nå har jeg endelig fått somlet meg til å endre designet. Jeg sa at jeg kanskje kom til å klare det før snøen kom, og iallefall før den gikk. Heldigvis kommer snøen seint i år, så jeg klarte å holde løftet. Jeg var igrunn ganske fornøyd med det første designet mitt, men jeg ser nytten av å ha et nytt et ettersom det er et nytt skoleår og jeg synes dette var ganske fint også. 

Gammelt:

Nytt: En av grunnene til at dette innlegget kom så fort etter det andre, er natuligvis fordi jeg ikke ønsker å se innlegget om Utøya med en gang jeg går inn på bloggen, men jeg vil fortsatt ha kommentarer og meninger på den. Så det er bare å sette i gang og kommentere.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 17, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits