Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Er det riktig å voldta?

31.okt.2011 @ 13:23 i Blogg 6 kommentarer

Annenhver mann mener en kvinne er helt eller delvis ansvarlig i å ha blitt voldtatt hvis hun flørtet åpenlyst.  For å gjøre en ting klinkende klart; For å voldta noen må man være et sykt, sykt menneske og det kan få traumatiske konsekvenser for offeret, noe som garantert ikke var offerets hensikt selv om hun for eksempel flørtet åpenlyst med de fleste grunnet et noe høyt alkoholinntak. Tydeligvis er det flere syke mennesker i denne verden enn jeg var klar over, og ja jeg sikter nå til "voldteksbølgen" som har skylt over Oslo.

Med tanke på det første du leste, kan det nesten virke som annenhver mann rettferdiggjør det å voldta, og selvfølgelig er ikke dette riktig.  

Såå.. jeg lurer på hva som foregår i hodene til 50 % av menn, men mest av alt  lurer jeg på hva som foregår i hodene på de som voldtar. Med tanke på de vodtektene som skjer på fest innad i klasser, for det er nemlig det nye, at man voldtar jenter man har gått i samme klasse som i både ti og elleve år, hva skjer oppi deres hoder da? Hvordan er det de unge blir oppdratt? Vi kan vel ikke leve i et samfunn det problemet slettes ikke er overgriperen, snarere offeret? Hvor mange ganger har en buttikkeier blitt dømt for å ha så fine varer at tyven ikke kunne holde seg unna? 
6 kommentarer

Postet av: Sigrid Elise

Liker at jeg inspirerer!!:) Jeg er enig med deg. Ofrene skal ikke gå rundt og tro at det er deres feil, selv om det finnes tilfeller der jenter ljuger om voldtekt.. Dessverre.
Dato: 31.okt.2011 Tid: 13:43 URL: http://sigridelise.blogspot.com

Postet av: sigrid

Virkelig? Hvem juger på seg en voldtekt?
Dato: 31.okt.2011 Tid: 20:57 URL:

Postet av: Marit

Jeg kan virkelig ikke skjønne at vi i et samfunn som er så opptatt av likestilling failer på dette. Bør det da være slik at det er kleskoder og alkoholregler for kvinner? Bare fordi de er kvinner? Jeg blir helt kvalm! Og friheten? Gjelder ikke den kvinner? Har ikke vi lov til å gå alene fordi da kan man ikke klage over å bli voldtatt?? På 1800 tallet i England var det nesten slik. Da kunne man ikke anmelde voldtekt om man ble gravid fordi man trodde at kvinnene bare ble gravide om de hadde fått orgasme. Og når man har orgasme har man det godt. I dag har vi vel nok kunnskap til å motbevise dette...
Dato: 09.nov.2011 Tid: 19:22 URL:

Postet av: Bioskop

Noen har skjønt det, og det er deg!
Dato: 09.nov.2011 Tid: 19:53 URL:

Postet av: Sigrid Elise

Sigrid: Det finnes av de jenter som har vært ute på fest og frivillig liggi med en fyr. Dagen derpå angrer de eller føler seg flaue. Dette fører til at de kan anmelde en voldtekt for å få straffet denne fyren som ikke har bedrevet voldtekt i det hele tatt!! Dette er utrolig dumt for de som faktisk blir voldtatt... Det skjer ikke ofte, men det skjer.
Dato: 17.nov.2011 Tid: 10:17 URL: http://sigridelise.blogspot.com

Postet av: Sigrid

Syyykt!
Dato: 17.nov.2011 Tid: 17:20 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 17, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits