Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Skal du jobbe på OD-dagen?

10.okt.2011 @ 18:23 i Blogg 2 kommentarer

Denne uka er det internasjonal uke, og det er derfor bilder som dette: 

 
har begynt å dukke opp som profilbilder på diverse menneskers profiler. Det er iallefall mange av mine venner som har skifta til slike, og det går på at man ikke skal se så svart på det. 98 % av Afrikas befolkning er ikke analfabeter. Denne påstanden er feil, og slagordet er "Ikke se så svart på det".

 

For selv om det finnes elendighet i Afrika er det store forskjeller, og også mye som er bra på kontinentet. Likevel, å velge å ikke jobbe inn 400 kr for en bedre verden synes jeg personlig at er avskyelig. En dag er så lite, og 400 kr er 1/10 av en ny telefon om den koster 4000. At noen er så egoistiske at de hjertelig bruker 4000 kr på duppeditter fordi det er kult, men ikke kan oftre 4 og en halv time av livet sitt for å jobbe for at andre skal ha det bra, er rett og slett uspiselig. 

 

Skal du jobbe på OD-dagen? Hvis ikke er jeg relativt interessert i argumentene dine. 

2 kommentarer

Postet av: Marit

JA, jeg skal jobbe på OD dagen! Takker og bukker for at vi får muligheten til akkurat det!
Dato: 11.okt.2011 Tid: 18:20 URL:

Postet av: Viel

Jeg skal jobbe på OD-dagen, og jeg planlegger å donere lønna mi den dagen til årets OD-prosjekt (om det er mulig, uten at alt forsvinner i admin.-greier). Jeg savner faktisk OD så mye!
Dato: 11.okt.2011 Tid: 20:14 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 17, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits