Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

In fashion everything's allowed (exept being fat)

11.sep.2011 @ 17:38 i Blogg 2 kommentarer

Akkurat det tenkte jeg da jeg så dette bildet, at mote inkluderer det meste, de fleste mennesker er tillatt. Vel, så lenge de ikke er feite. Da er de plutselig ikke like mye verdt som alle andre likevel. Slik tror jeg det er med det meste, det finnes allitd noe, i ethvert miljø som virkelig ikke er tillatt. 

I en bygd er man ofte fordomsfulle, og få ting er lov, for eksempel å ha en utendlask kjæreste av samme kjønn. I mote er i grunn det aller, aller meste lov..bortsett fra å være feit!

Vet du om noen miljøer der alt faktisk er lov? 

Forresten, i mitt miljø tror jeg ikke det er lov å slite med å lære seg å kjøre bil. Ingen leser noe før teoriprøva, og alle står uten nesten å ha øvelseskjørt i det hele tatt. "Det er ikke vanskelig å kjøre bil". Om dette er sannheten vet jeg ikke, men det er iallefall det inntrykket jeg har fått av de som er like gamle som meg og tar lappen i disse dagen. Jeg kan forresten røpe selv at jeg ikke er noe naturtalent på å kjøre bil, hvilket egentlig ikke burde være så uvanlig. Min mor fortalte meg at det er noe man må bruke tid på å lære. Det er nok ikke så dumt.

Er du et naturtalent på å kjøre bil? 

2 kommentarer

Postet av: Viel

Jeg tenkte aldri på å lese noe til teoriprøva, og besto med glans. Hadde knapt sitti i en bil før oppkjøringa, og det gikk bare helt supert! Og nerver var et absolutt ikke-tema, fantes overhodet ikke!

Eller bare ikke... Kjøreopplæring tar tid, sånn er det bare. Men når man har brukt nok tid på å prøve, så sitter det faktisk! De første gangene tenkte jeg at det var så mye å tenke på, hele tida, og at det var slitsomt. Etter bare et halvt år med lappen går nesten alt automatisk! Så, det kommer seg nok. ;)
Dato: 11.sep.2011 Tid: 20:39 URL:

Postet av: Sigrid U

Viel, jeg tror egentlig den første delen av kommentaren din stemmer ganske bra jeg... :p
Dato: 14.sep.2011 Tid: 11:37 URL: http://utvei.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 17, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits