Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Heter du Jørgen og hadde sex på Langøyene i 2009?

04.sep.2011 @ 13:52 i Blogg 2 kommentarerhttp://www.dagbladet.no/2011/09/01/nyheter/etterlysning/innenriks/17930764/ 

Så vet vi det, mediene kan også brukes til å finne en ukjent far! Da jeg først leste denne nyheten ble jeg naturligvis sjokkert, og tenkte at det var jammen synd på Jørgen, og at jeg var glad jeg ikke var han nå. Likevel, kanskje jeg ville være takknemlig over at jeg fikk vite det, om enn på en.. utradisjonell måte. 

Ja. Jeg stiller meg faktisk postiv til at dette er mulig, Jørgen får jo tross alt to muligheter, han kan:

#1. Late som han aldri så dette, men forsatt vite at han har en datter.

#2. Faktisk ta kontakt med datten sin, om han vil det. 

Hva hadde du gjort, om du var Jørgen? Kanskje forbannet mediene for at de fantes og det var mulig å nå deg gjennom dem? Eller blitt glad for at det var mulig å nå deg med et budskap som kanskje forandret livet ditt? 

2 kommentarer

Postet av: Vegard

Jeg er enig med deg når du sier at det er positivt at denne godeste Jørgen kan velge om han kan ta kontakt eller ikke. Men samtidig så er det jo ikke sikkert at han har sett innlegget i det hele tatt, og da er jo vitsen borte. Og samtidig så er det jo helt sikkert flere som vet om at "Jørgen var på Langøyene i Indre Oslofjord med et familiemedlem en fredag i begynnelsen av august 2009"...som Jørgen ikke vil at skal vite om dette her. Så jeg tror jeg stiller meg litt kritisk...
Dato: 19.sep.2011 Tid: 17:14 URL:

Postet av: Sigrid

Sant!
Dato: 20.sep.2011 Tid: 13:00 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 17, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits