Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Er læreren din på nett?

01.sep.2011 @ 14:29 i Blogg 0 kommentarer


Slik ser siden ut!

Vi har lenge hatt en lærer i media som har hatt foredrag med powerpointer. Powerpointene har han lagt ut på nettet, for at vi skal kunne finne tilbake til det. Å få ting gratis, sier du? 

Neida, ikke i forhold til hvordan det er nå. Nå har han nemlig laget en wikispace-side der han i tillegg til powerpointene sier det som skal sies vedsiden av. Dette betyr at jeg når-som-helst kan gå inn og oppdattere meg hvis det er noe jeg ikke har fått med meg, eller til og med glemt!

Og det virkelig fine er at du kan gjøre det samme om du har media. Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn på http://nuvs-media.wikispaces.com/, og der kan du få en faglig innsikt på en ganske enkel måte. 

Jeg synes dette er en genial måte å bruke internettet på. Det er lettvint, kjekt og enkelt. Den eneste det er synd på er medielæreren som ser litt trøtt ut for tida, men det ville jeg også gjort om jeg hadde slike prosjekter på gang, og forhåpentligvis trenger han ikke å lage disse videoene mer enn en gang. Jeg er med andre ord veldig glad for at læreren min er på nett, er din?  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 17, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits