Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Et bilde jeg faktisk er fornøyd med:

21.03.2011 @ 21:51 i bilder 7 kommentarer

Kommenter. Kommenter. Kommenter! Tolk i vei, og kom med konstruktiv kritikk i bøtter og spann!

7 kommentarer

Postet av: lenesteffensenfoto

bilde var dødskult! :D eneste som kunne vært "bedre" (bildet er allerede bra nok fra før) er lyset. Det er utrolig hvor mye det hjelper med lys i bilder og motiver. Litt mer lys for å skapere større kontrast og liv hadde vært fint :)
Dato: 21.03.2011 Tid: 22:32 URL: http://lenesteffensenfoto.blogg.no

Postet av: Hanne

Syne bildet er utrolig vakkert, du kan tolke det på forskjellige måter, og det er perfekt. lys og farger, helt perfekt.

Men noe som jeg ser nå er at det blir veldig mye vekt på den ene siden (martha sin side) fordi veggen er så nøytral også kommer martha med streke farger osv. det gjør at bildet får mer vekt på den ene siden. men det er veldig fint da, får meg til å tenke og undre. Men det går jo på en måte likevel, men også ikke helt, men også jo... hehe

Men veldig fint, du burde være kjempe fornøyd ^^
Dato: 21.03.2011 Tid: 23:06 URL: http://www.kanduse.blogspot.com

Postet av: ola

Det fineste er at Martha ser ut av bilde. Du får fram det fjerne, lengten bort mot noe anna. Fargene er flotte mot murstrukturen.
Dato: 22.03.2011 Tid: 13:30 URL:

Postet av: Lisbeth

Kjempe fint! <3 Når er dette? ;)
Dato: 23.03.2011 Tid: 09:08 URL: http://lillebeth.blogg.no

Postet av: Marit

Det eneste jeg har ev konstruktiv kritikk er at hårallen til Martha blei klemt innat veggen, sikkert bare jeg som ser det, og det er helt sikkert en bagatell. Følte at jeg måtte si noe som var litt dypere enn "kjempefint!" For det var egentlig kun det jeg hadde tenkt til å skrive. Fargene var kanskje også litt matte, men det kommer jo ann på hva du vil uttrykke ;)
Dato: 23.03.2011 Tid: 14:01 URL: http://hatpeople.blogspot.com/

Postet av: Sigrid

21. Mars på skolen, Lisbeth.
Dato: 23.03.2011 Tid: 16:23 URL:

Postet av: Enya

Minner om Frida Kahlo. og det er en positiv ting.
Dato: 12.06.2012 Tid: 20:33 URL: http://mitteventyr.tumblr.com

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 18, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits