Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Skal vi fortsette å blogge?

13.mar.2011 @ 11:42 i Blogg 5 kommentarer

Hei, dere!

Jeg er egentlig ikke helt sikker på om jeg har noen lesere på denne bloggen. Jeg sjekket statistikken, og den fortalte meg at det var snevert. Det er ikke merkelig med tanke på at det er over to uker siden jeg blogget fordi jeg ikke har hatt tid (en uke på Gran Canaria og så en på Elevtinget - der jeg vedtok ting på deres vegne, jeij me!). Vi har nå fått karakterene våre på disse bloggene, men er vi nødt til å fortsette å blogge videre? Kan noen svare meg på det?

Takk ♥

5 kommentarer

Postet av: Viel

Nei, du må ikke fortsette å blogge på to blogger. Bare gjør det om du har lyst, om du føler at du har noe å gi til begge bloggene. :)
Dato: 13.mar.2011 Tid: 21:52 URL: http://viiel.wordpress.com

Postet av: Sigrid

Hm, da tror jeg kanskje forholdet mitt til denne bloggen er over =/
Dato: 13.mar.2011 Tid: 22:28 URL: http://bioskop.blogg.no

Postet av: Marit

Ja, vi skal, eller bør i allefall blogge litt. Hvis Ola er i tvil om karakteren kommer han til å se på bloggen.
Dato: 16.mar.2011 Tid: 11:42 URL: http://hatpeople.blogspot.com/

Postet av: ola

Ja, du skal fortsette å blogge. dette er et forum der du kan lufte tankene og ideene dine og får tilbakemeldinger på dem. Uten aktivitet, ingen reaksjoner,
Dato: 22.mar.2011 Tid: 13:28 URL:

Postet av:

Ja, det kan du fortsette med. Du er jo flink! Du skrev veldig fine ting. Jeg skal blogge til deg, hvis du liker at noen skal blogge.

Du kan skrive alt du vil. Se på meg da, kan ikke skrive det jeg vil, på grunn av språket... Du er heldig :-)
Dato: 05.apr.2011 Tid: 15:07 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 17, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits