Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Ángel

23.feb.2011 @ 11:43 i bilder 3 kommentarer


Dette bildet tok jeg på fotokurs og i utgangspunktet var det et mislykka bilde. Jeg testa ut lang lukkertid og ble selvfølgelig utålmodig og begynte å bevege masse på kameraet. Jeg synes imidlertid at dette skapte en ganske kul effekt som gjorde bildet veldig spesielt, og at det så litt ut som at Lisbeth var en engel.

Jeg vil gjerne høre hva du mener og hvorfor du mener det!

3 kommentarer

Postet av: Ida

Jeg er enig i det du sier; det kan minne om en engel. Det tror jeg kommer av at det kan ligne en vinge bak/vedsiden på høyreside, kanskje også på venstre side (?), i tillegg til at Lisbeth har på seg hvite klær - som assosieres med engler! :-) Husker jeg tenkte at det ser ut som at ho står ute i regnværet eller inne i dusjen første gangen jeg så det - haha..
Dato: 23.feb.2011 Tid: 15:56 URL: http://boblibob.blogspot.com

Postet av: Hanne

Synes det ligner på en engel :D ble samtidig litt mystisk og fint pga. det er ikke helt klart, men jeg liker det ^^
Dato: 23.feb.2011 Tid: 22:37 URL: http://www.kanduse.blogspot.com

Postet av: Lisbeth

Ja, jeg ser faktisk ut som en engel! Bildet ble mystisk, spennende osv. ^^
Dato: 06.mar.2011 Tid: 18:30 URL: http://lillebeth.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 17, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits