Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Medieprodukt

16.feb.2011 @ 10:42 i Blogg 6 kommentarer

Jeg tror jeg har funnet ut av hva medieproduktet mitt skal være! Jeg har tenkt å ta bilder av mennesker i forskjellige sinnstemninger og bruke alle effekter for å skape sinnstemningene så sterke som mulig. For eksempel har jeg tenkt å bruke mye svart og skape en dyster stemning på bildet som skal være "trist", og mye rødt og sterke kontraster på bildet som skal være "sint".

Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg vil ta portretter eller helfigurbilder som uttrykker sinnstemningene. Det er antagelig mer krevende å uttrykke sinnstemninger med kroppen enn med ansiktet, men på den andre siden ville det kanskje være mer originalt.

Hva tror dere? Portrett eller helfigur?

Jeg vet heller ikke helt om det skal være en eller flere på et bilde, i utgangspunktet tenkte jeg at det bare skulle være en, men det kan jo skape en morsom effekt hvis vi for eksempel ser et bilde av en som nettopp har slått en annen slik at personen detter i bakken. Ofte er det jo også andre grunner enn oss selv til at vi føler oss sånn og sånn også. Sannsynligvis blir det bare en person på hvert bilde, men for ordens skyld; Hva synes dere:

En eller to?

Ps: Har noen lyst til å være modell (eller offer om dere vil..), kan dere gjerne si fra til meg, og kom også gjerne med ønske og ideer til hvilken sinnstemning dere vil være!

6 kommentarer

Postet av: ola

Jeg liker ideen din. Kan du ikke tillate deg å bruke både nærbilde og heilfigur? En OG flere? Bakgrunn, lyssetting og fargevalg vil ha stor betydning for hvordan du får fram sinnsstemninga. Her kan du oppnå mye med å være rå i redigeringa.
Dato: 16.feb.2011 Tid: 13:18 URL:

Postet av: ineamaliebrix

Kjempe fin idee ! :) Syns selv det er vanskelig å ta helfigur bilder, syns aldri de blir sånn veldig fine eller spesielle.

Men du kan jo prøve begge deler, bedre med litt for mye en litt for lite... :)
Dato: 16.feb.2011 Tid: 13:42 URL: http://ineamaliebrix.blogg.no

Postet av: Sigrid Elise

Høres veldig bra ut! :D Stolt av deg søøte. :)
Dato: 16.feb.2011 Tid: 13:59 URL:

Postet av: Frøydis:)

Kjempe god ide, det kan bli artig å jobbe med :) jeg syns du skal prøve både potrett og helfigur, for da har du større mulighet til å prøve flere ulike måter!:)
Dato: 16.feb.2011 Tid: 17:05 URL:

Postet av: Astrid

Dritbra ide! :)
Dato: 17.feb.2011 Tid: 11:04 URL:

Postet av: Martine Elise

Bra idé, og kuunge bilde!! Skulle gjerne vært offer for deg jeg altså, hvis jeg ikke skulle reise om ti dager, hehe ;)
Dato: 17.feb.2011 Tid: 22:13 URL: http://martineelises.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 17, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits