Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Valgfritt medieprodukt - hva har du valgt?

15.feb.2011 @ 14:05 i Blogg 3 kommentarer

Jeg hadde planer om å lage en nettside, men det høres veldig stress ut. Jeg har også så vidt vært inne på ideen om foto, men vet ikke hvor mye hold det er i den. Derfor lurer jeg på hva dere skal gjøre! Fortell, fortell, fortell!3 kommentarer

Postet av: Marit

Foto ikke mer, ikke mindre
Dato: 15.feb.2011 Tid: 14:18 URL: http://hatpeople.blogspot.com/

Postet av: Hanne

Begynn på et skikkelig fotoprosjekt :) med fotoshooter og handling osv. kan være å lag en historie med bilder og gjør noe skikkelig fancy på åssen du vil sette det opp osv :)
Dato: 15.feb.2011 Tid: 14:19 URL: http://www.kanduse.blogspot.com

Postet av: ola

Ei heimeside for Skjønne hadde vært bra, men jeg har jo sansen for de rare bildene du tar. Sjøl skal jeg begynne å lage meg en wiki, men det er et prosjekt som du bør være sammen med andre om.
Dato: 15.feb.2011 Tid: 15:38 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 17, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits