Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Reklame!

10.feb.2011 @ 13:30 i Blogg 3 kommentarer

Alt handler om penger, det vet dere jo. For å få penger trenger man produkter som skal selges og for at mennesker skal kjøpe produktene trenger man reklame selv om man har et så godt rykte som Chanel. Jeg digger denne reklamen, sånn egentlig. Men jeg kunne ikke tenke meg å kjøpe noe av dette, fordi det er Chanel og Chanel er dyrt og egentlig liker jeg ikke sminken, men måten den er satt sammen på. Robotene. Det er jo det som er kult. Fungerer egentlig en reklame som det her?

3 kommentarer

Postet av: Helene

Utrolig kult reklame også så oppfinnsomt! Men om den fungerer vet jeg ikke helt, syns på en måte jeg blir mer fascinert enn jeg får lyst til å kjøpe produktene. Altså jeg får ikke intrykk av at produktene er kjempe bra, ikke blir det vist hvordan de funker og hvor vakker du blir av å bruke prduktene. I tillegg blir det nesten ikke brukt noen verdiladde ord, noe som er veldig vanlig i en reklame. Så det er vel ikke noe jeg hadde kjøpt antagelig.
Dato: 10.feb.2011 Tid: 14:52 URL: http://heilly.wordpress.com/

Postet av: Vegard

Enig med Helene, utrolig oppfinnsomt og kreativt! Selv om ikke reklamen bruker alle disse velkjente "reklame virkemidlene" så kan det jo hende at den fungerer når man senere går i butikken da, og ser et produkt fra Chanel, og dermed husker den morsomme reklamen. Eller hvis man en stund har tenkt at man skal kjøpe sminke, og tilfeldigvis ser denne reklamen.
Dato: 10.feb.2011 Tid: 17:09 URL:

Postet av: Marit

Haha, genialt! Hvordan kan man gjøre et så "særiøst" merke som Chanel til noe morsomt? SLIK! Ganske nyskapende også, til sminkebransjen og være.
Dato: 11.feb.2011 Tid: 10:35 URL: http://hatpeople.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 17, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits