Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

God morgen, solstråler!

03.feb.2011 @ 08:30 i Blogg 4 kommentarer

Tro det eller ei, men nå er jeg faktisk midlertidig fornøyd med designet og siden jeg sikkert ikke kommer til å være fornøyd så lenge, PRINTSCREAN:Bussen kommer, snakkes!

4 kommentarer

Postet av: mia brendengen

det var fint design!
Dato: 03.feb.2011 Tid: 08:39 URL: http://miab.blogg.no

Postet av: Marit

Liker designet!
Dato: 03.feb.2011 Tid: 16:48 URL: http://hatpeople.blogspot.com/

Postet av: supermarie

LIKER!
Dato: 03.feb.2011 Tid: 20:49 URL: http://supermarie.net

Postet av: Sofsen

Neiiida. Han er innmari flink, bare veldig gira. Heller det enn en som ikke er engasjert! ;-) Takk, uansett!
Dato: 03.feb.2011 Tid: 21:49 URL: http://sofsen.com

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 17, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits