Forsiden Hva er "bioskop"? Bilder Arkiv

Katrina

02.feb.2011 @ 13:56 i Blogg 0 kommentarer

Det kommer til å se ut som at en orkan flyr rundt på denne bloggen en stund. Det er sånn det går når man aldri blir fornøyd med designet, og HTML-kodene går i surr, men hvis du har fulgt den andre bloggen min før er jo ikke det noe problem. Midlertidig har jeg den headeren jeg har fordi bloggen ble veldig, veldig grå og grått fort blir kjedelig. Jeg skrev "This is the world in all the colours I know" fordi jeg tenkte at det kunne symbolisere at jeg bare skriver om det jeg vet om - antageligvis gjennom mediene. Det er så mye jeg ikke ser, som er viktig, men det er det lite å gjøre noe mer - så her skriver jeg om det jeg ser, rett og slett!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • Bioskop 17, Nore og Uvdal
    Jeg heter Sigrid, blir straks 18 og går siste året på studiespesialisering, hvor jeg har media. Jeg kan bli sterkt provosert, veldig engasjert og veldig rørt av mediene våre. Bloggen er medierelatert, men det betyr på ingen måte at den er uinteressant. Enjoy!
  • Jeg har media på skolen, og vi har fått beskjed om å lage en blogg i mediafaget, slik at vi kan vise kompentansen vår her også. Hittil har jeg posta mest nyheter og tanker rundt dem, men anser det som greit også ettersom media handler mye om nyheter og informasjon.
  • Bioskop (ikke biskop!) er det fremviserapparatet Max Skladanowski brukte da han i April 1896 viste frem levende bilder på Circus Varieté i Norge for en offentlig forsamling for første gang. Publikum fikk se en femten minutter lang film, som var satt sammen av dans, bryting, akrobatikk og humoristiske innslag.
hits